– VI SKAL BYGGE VIDERE PÅ GODE PRESTASJONER

Etter en forrykende seriestart i lokaloppgjøret mot Øyestad som endte med tre poeng, setter A-laget snuten mot Kristiansand og Kringsjå for ny kamp. På motsatt banehalvdel venter Randesund 2, i den anledning har vi tatt en prat med trener Jakob Rasmussen.

– Vi har god tro på at vi kan reise dit og ta med oss tre poeng hjem. Vi har sett fine ut på trening og har masse selvtillit etter tre poeng sist. Vi vet ikke alt for mye om Randesund, men vi kommer nok til å møte et bra lag med spillere som er godt trent og som vil gi alt de har, sier trener Jakob Rasmussen.

FOKUS PÅ OSS SELV

Der Grane stakk av med alle tre poengene i serieåpningen fikk Randesund 2 det noe tøffere borte mot Torridal. Torridal rykket ned fra 4. divisjon forrige sesong og blir av mange sett på som favoritt til å rykke opp. De har beholdt stammen fra forrige sesong, noe Randesund 2 fikk merke da Torridal vant 4-1 hjemme på Hommeren kunstgress.

– Vi skal derimot ha fokus på oss selv og vårt spill. Vi ønsker å bygge videre på mye av det vi viste frem sist, med masse ballbesittelse og positiv fotball med mange kombinasjoner. Vi har fortsatt noe å gå på i det offensive for å skape enda flere sjanser, legger Rasmussen til før han følger opp med:

– Uten ball derimot fikk vi ikke til det høye presset slik vi ønsket mot Øyestad, vi sleit med intensiteten og samhandlingen i den fasen. Det er en av flere ting som vi ønsker at skal identifisere oss, så det må vi jobbe videre med. Vi får heldigvis muligheten allerede i dag til å rette opp i dette.

Jakob og Bård var fornøyde med nye av det de fikk se i serieåpningen

SKRYTER AV HOSPITANTENE

Som nevnt før seriepremieren har det vært en bra vinter for A-laget der man har trent både godt og hardt. Det gjør at man har en slagkraftig tropp, med kamp om plassene. Det har også vært en rekke hospitanter med fra G16-laget gjennom vinteren, noe som fortsetter selv om sesongen er i gang.

– Som nevnt før serieåpningen er det konkurranse om plassene i startelleveren, og det er mange som har vist seg frem på trening den siste tiden. Det har ikke gjort laguttaket til dagens kamp noe enklere. Det er gøy å se at vi har en fin blanding av rutinerte, kloke spillere og yngre spillere med power og energi. Det er en tropp med masse kvaliteter og gode holdninger, som gjør at vi har et gøy og utviklende miljø.

– Jeg må i tillegg trekke frem de unge hospitantene fra G16 som vi har hatt med på trening, de viser seg stadig frem og vil få sine sjanser så lenge de fortsetter med samme dedikasjon og iver til å bli bedre.

Han avslutter med en stort takk og oppfordring til publikum:

– Spillerne syns det var kjempe motiverende og gøy at så mange folk møtte opp i premieren. Vi håper å stå med seks poeng før fredagens hjemmekamp mot Rygene og vil gjerne se like mange folk på tribunen igjen. Tilbake kan vi love at vi kommer med 100 % innsats og god underholdning med god Grane-fotball.

Vi ønsker gutta lykke til og kommer tilbake med mer etter kampen!
Fredagens kamp mot Rygene går for øvrig klokken 19:00 på Bjønnes 🖤🤍