A-LAGET ER KLARE TIL SERIESTART: – DET ER KONKURANSE OM PLASSENE

En lang sesongoppkjøring nærmer seg slutten hvor et nykomponert trenerteam har satt sitt preg på et Grane-lag som er klare til å spurte ut fra startblokkene når dommeren blåser i gang seriestarten på Bjønnes til fredag. Det er duket for en perfekt fredagskveld, med både flomlys og lokal motstander når Øyestad tar turen.

Det har vært en bra vinter, selv om forholdene til tider har vært utfordrende med vært mye snø. A-laget har trent både godt og hardt gjennom vinteren, der gjennomsnittet har vært to økter i uken. Det har også vært gjennomført en treningsleir til Danmark og vår vennskapsklubb Silkeborg. Der ble det gjennomført to treningsøkter, samt treningskamp mot breddelaget til Silkeborg IF. I tillegg til masse sosiale aktiviteter – blant annet pizzakveld sammen med Silkeborg og omvisning på Jysk Park.

Vi har tatt en prat med trenerteamet som både skryter av laget og gleder seg til seriestart.

– Det er jo min første tid her i Grane, men jeg har blitt veldig imponert over nivået og holdningene. Vi er mange på trening og mange som vil trene mye. Jeg tror vi kommer til å overraske mange og at vi faktisk blir bedre utover sesongen. I tillegg er det konkurranse om plassene på laget og det er en av hovedgrunnen til at folk syns det er gøy å være på trening sier Jakob Rasmussen.

– Vi har fått masse nye unge spillere – raske, tekniske og noen som er litt større og sterkere. Vi har en god blanding av ungt og gammelt i troppen. Vi skal være stolte av å være i Grane også håper vi at vi får masse Grane-folk på tribunen føyer Bård Mortensen-Brekke til.

Vi håper så mange som mulig tar turen til Bjønnes til fredag klokken 19:30! 🖤🤍