A-LAGET SIKRET OPPRYKK I FORRYKENDE KAMP

Torsdag 19. oktober skulle årets 6. divisjon avgjøres i en direkte seriefinale mellom Grane og Strømmen/Glimt.

Fasit før kamp var at Grane toppet tabellen med 41 poeng. Like bak jagde kveldens motstander Strømmen/Glimt med 40 poeng. Hjemmelaget gikk ut i hundre og styrte kampen. Allerede etter 12 minutter gikk de hvitkledde i ledelsen da Lars Mortensen-Brekke vakkert plasserte inn et frispark fra 18 meter.

Grane kontrollerte stort sett den første omgangen og skapte flere sjanser. Strømmen/Glimt var tunge på dødball og fremme på et par kontringer. Lagene gikk til pause på stillingen 1-0.

Andre omgang startet med et Strømmen/Glimt-trykk i rundt 15 minutter, hvor Grane ble spilt lave og kontret. Grane-trener Bård Mortensen-Brekke gjør et par bytter, samtidig som bortelaget virket å bli mer slitne. Hjemmelaget tar gradvis tilbake initiativet i kampen og kontrer fullt fortjent inn 2-0 i det 90. minutt – igjen ved Lars Mortensen-Brekke.

Det ender dermed 2-0 i en forrykende kamp med rundt 500 tilskuere, bluss, banestorming og to gode fotballag!

Grane stilte med følgende lag fra start (3-5-2):
Emmanuel Mechacke – Frode Olsen, Even Johannes Tokerud (c), Sebastian Møster Linstad – Even Eie, John Faranso, Reinhard Bjornes Nærbø, Shams Rafi, Remi-André Myrseth Fossum – Hamid Almazroi, Lars Mortensen-Brekke.

Benk: Finnbogi Olsen, Vebjørn Brauten Urdal, Abdu Mohamed, John Nicklas Signebøen, Armend Hoti, Oliver Fjalsett, Christoffer Andersen.

🖤🤍