FOTBALLTURNERING UNDER TALL SHIPS RACE

Foto: andersenfoto.no

Fredag 4. august avholdt klubben fotballturnering for mannskapene som var i land i Arendal i forbindelse med Tall Ships Race. Polske Dar Mlodzienzy stakk til slutt av som turneringsvinnere!

12 lag deltok fra ulike skip som var i land i Arendal under Tall Ships Race. Totalt var rett i underkant av 100 spillere i aksjon denne formiddagen. Kampformatet var 5 mot 5 med åtte minutter lange kamper.
– Dette var en fantastisk dag både for oss i Grane og deltakerne under turneringen. Strålende sol, masse engasjement og fotballglede fra et bredt spenn av kulturerer og nasjonaliteter, sier daglig leder Reinhard Nærbø.

En Captain Miranda-spiller stanger inn en scoring. Foto: andersenfoto.no

Nordmenn, svensker, uruguayanere, polakker, indonsere og belgiere var noen av nasjonalitetene som var representert under turneringen. Styreleder Frank Johansen var strålende fornøyd med gjennomføringen.
– Da vi ble forespurt om å bidra med dette så sa vi naturligvis ja. At vi kan bidra litt under et så fantastisk arrangement for byen skulle bare mangle. Turneringen gikk knirkefritt med fantastiske deltakere, melder styrelederen.

Johansen stilte som dommer under turneringen og melder om høy temperatur under kampene.
– Det sier seg selv at når man blander så mange ulike kulturer så får man også forskjeller fra hva vi er vant til her i Norge. Ikke overraskende at det blir temperatur når uruguayanere møter polakker i finalen, ler Johansen.

Til tross for høy temperatur under kampene var stemningen utelukkende god mellom både lag og dommere.
– Alltid smil og håndtrykk så fort kampene var slutt. Akkurat slik det skal være, avslutter Johansen.

Polske Dar Mlodzienzy stakk til slutt av med seieren i en jevn finale mot Captain Miranda. Premien ble en pokal og hver sin Grane drikkeflaske. Vi takker alle deltakere for en flott turnering!

🖤🤍