YAHYA TATT UT TIL EQUINOR TALENTLEIR

Yahya Jabai er tatt ut til NFFs Equinor Talentleir for landets mest talentfulle 14-åringer. Samlingen er fra 27.-30. mars og foregår i Sarpsborg. I løpet av samlingen vi de ha både treninger og internkamper.

– Dette er utrolig gøy for trenere, lagkamerater og klubben, men aller mest for Yahya selv! Dette er et resultat av hans herlige glød og innstilling. Han er alltid søkende etter tilbakemeldinger og er nysgjerrig på områder han kan utvikle – både på og utenfor banen, sier utviklingssjef Karl-Gunnar Ellefsen

Yahya har spilt i Grane hele livet, og tilhører klubbens U15-gruppe. I tillegg til å være langt fremme i sin utvikling som fotballspiller, så er Yahya en fantastisk jordnær og fin gutt.

– Hensikten med samlingen er todelt. Det er å gi spillerne inspirasjon og motivasjon som fører til at de trener enda hardere, smartere og bedre i ukene og månedene som kommer, og vi ønsker at spillerne skal få fotballfaglige referanser og læring som er helt avgjørende for de som har ambisjoner om å spille med flagget på brystet. Og det kommer mange av disse til å gjøre i årene som kommer. All historikk tilsier også at noen av disse spillerne kommer til å spille A- landskamper, sier fagansvarlig for spillerutvikling, Håkon Grøttland.

Vi gratulerer og ønsker masse lykke til på samlingen! 🖤🤍