ANDREAS STINESSEN FÅR ANSVAR FOR KLUBBENS KEEPERE!

Det er utrolig gledelig å meddele at Andreas Stinessen har signert en avtale som klubbens keepertrener med ansvar for 13-16-årskeeperne. Andreas brenner for keeperrollen og er en solid type med gode pedagogiske egenskaper. Han innehar NFFs keepertrener B-lisenskurs.

Utover arbeidet som ukentlig vil bli gjort på feltet med ungdomskeeperne, så skal Andreas avholde flere tiltak for 10-12-årskeeperne i klubben!

– Å lande denne avtalen for 2023-sesongen har vært utrolig viktig for klubben. Vi ønsker å ta keepere-rollen på alvor i Grane og virkelig satse på de som har et klart mål, nemlig å hindre scoring, nettopp det får vi med Andreas, sier utviklingssjef Karl-Gunnar Ellefsen.

– Vi har vist at det er mulig å nå toppfotballen som keeper i Grane med Mathias S, men vi ønsker helt klart å utvikle flere keepere i klubben. Både til våre egne barne- og ungdomslag, men ikke minst på sikt til A-laget. Andreas er godt i gang og brenner virkelig får det å utvikle keepere som har karakter, avslutter Kalle.

Det må også skytes inn at Andreas både har en sønn og ei datter som startet med fotball i Grane i år. Kona Jelena er også trener i klubben. Rett og slett en skikkelig Grane-familie! 🖤🤍