A-LAGSTEAMET FORSTERKES!

Balal Arezou og Ahmed Echkantena kommer inn og styrker A-lagsteamet før 2023-sesongen. I tillegg har Bård Mortensen-Brekke forlenget sin avtale som hovedtrener.

Bård Mortensen-Brekke har forlenget sin avtale som hovedtrener for A-laget. I en sesong hvor utgangspunktet var at vi sto uten lag i fjor på denne tiden, har Bård gjort en god jobb i et krevende oppstartsår.

Resultatmessig var ikke 2022 et år å skrive hjem om, men med styrket trenerteam og spillergruppe ser vi frem mot 2023. I tillegg til å trene A-laget engasjerer Bård seg nedover i klubben, og bidro både på fotballskole og barnehagecup – i tillegg til den meget vellykkede klubbkafeen han startet opp.

– Vi er veldig fornøyd med at Bård blir med videre. Han er en kjemperessurs for klubben på flere områder. Videre er det viktig for oss som klubb å ta nye steg i alle ledd og gjennom tilbakemelding fra spillergruppen og Bård, har det kommet frem at det har vært ønskelig å danne et større team rundt A-laget. Dette får vi nå med Balal og Ahmed inn som vil danne et flott team rundt spillergruppen, sier daglig leder Reinhard Nærbø.

Balal Arezou vender hjem
Balal har en lang toppfotballkarriere bak seg, og er blant annet Afghanistans landslags mestscorende fotballspiller gjennom tidene. Balal er Grane-gutt fra da han kom til Arendal som ungdom og ønsker nå å bli trener. I tillegg til rollen rundt A-laget vil han bidra ukentlig som spillerutvikler i ungdomsavdelingen. Han vil både utfylle Bård bra, og ikke minst bli en fantastisk ressurs for de unge som kommer opp i klubben!

– Jeg er opprinnelig Grane-gutt, og har alltid satt pris på det Grane har gjort for meg da jeg var yngre. Det har alltid vært i mine planer at jeg skal vende tilbake til Grane en dag. Jeg skal fortsatt spille, men ønsker også å starte på en trenerkarriere. Da er det naturlig å vende tilbake til moderklubben som både får et godt A-lagsteam, men også en ungdomsavdeling og et sterkt trenermiljø der. Jeg gleder meg til og bidra med å bygge opp Grane og utvikle fremtidens Grane-spillere sammen med resten av klubben, forteller Arezou til Agderposten.

Utviklingssjef Karl-Gunnar Ellefsen ser frem til å samarbeide med Balal.
– Vi er utrolig glad for at Balal vender hjem til der det startet. Han besitter en kompetanse og referanser som få i området har, gjennom sin bakgrunn fra toppfotballen både nasjonalt og internasjonalt. I tillegg har han et brennende ønske om å både bidra og utvikle seg som fotballtrener. Denne kombinasjonen kommer unge lovende spillere til å nyte godt av, sier Kalle.

Tredjemann i teamet blir Ahmed Echkantena. Ahmed er Grane-mann til beinet og har bidratt i klubben i flere år. Ahmed kommer inn med energi og humør, og får rollen som lagleder. 

🖤🤍