PUMA OG GRANE INNGÅR SAMARBEID

Fra 1. januar 2023 vil Puma være ny utstyrsleverandør for Grane Arendal Fotball. I tillegg fortsetter samarbeidet med Brekke Sport som lokal forhandler.

Klubbens styre og ledelse har gjennomført en grundig prosess når det kommer til valg av utstyrsleverandør. Her har flere merker blitt vurdert. Til slutt falt valget på Puma som den beste løsningen for våre medlemmer.

Puma er en attraktiv merkevare som passer godt med inn med Granes identitet og satsing. Avtalen med Puma er den største utstyrsavtalen i klubbens historie, noe vi er svært stolt over. Teamsales Manager i Puma, Cato Richardsen, gleder seg over den nye avtalen.
– Grane Arendal Fotball er en viktig og riktig klubb for Puma sin videre klubbsatsning i Norge. Vi i Puma er stolte og ydmyke over å bli valgt til klubbens nye utstyrsleverandør. Vi ser frem til et langt og godt samarbeid med alle i Grane Arendal Fotball, uttaler Richardsen.

Både Puma og Grane er opptatt av bærekraft, og vi har ingen ambisjoner om å kaste utstyr fra tidligere leverandør. Medlemmer som har kjøpt utstyr bruker dette ut sin levetid, mens alle nye kjøp vil være varer fra Puma gjennom Brekke Sport. Det var aldri tvil om hvem klubben ønsket å benytte som lokal forhandler: servicen vi har fått hos Brekke Sport har i all tid vært helt eksemplarisk, og vi ser frem til et videre samarbeid der. Hos Brekke Sport får alle Grane-medlemmer 25 % rabatt på alt av Puma-produkter.

Det vil være mulig å kjøpe produkter fra Puma hos Brekke Sport fra 1. desember. Vi gleder oss til en spennende fremtid med Puma, og ønsker samtidig å takke UMBRO for et godt samarbeid gjennom en årrekke!

🖤🤍