TRE STRAFFEBOM I TAP MOT TABELLJUMBO

Lørdag 10. september kom Lia på besøk. På grunn av arbeid på Norac Stadion måtte kampen spilles på Arendal Idrettspark. Det ble en kamp hvor lite klaffet.

Etter 15 minutter går Lia i ledelsen ved Erik Omdalsmoen Pedersen. Samme mann dobler ledelsen ni minutter senere med et kremmerhus fra 25 meter. Kampen er jevnspilt og i det 30. minutt får Grane straffespark. Vebjørn Urdal trer frem, men skuddet går i tverrliggeren og ut. I det 35. minutt reduserer Grane etter flott angrepsfotball som avsluttes av Amid Arezou. Ut av intet øker Lia ledelsen i det 40 minutt – nok en gang ved Omdalsmoen Pedersen. Lia går til pause med 1-3-ledelse.

I andre omgang er Grane et helt annet lag og trykker Lia bak i banen. Dessverre så manglet hjemmelaget i denne kampen kvalitet nok til å avgjøre kampen. Det topper seg ved at det brennes ytterligere to straffespark i omgangen: et fra Amid Arezou og et fra Abdulahi Mohamed. Sluttresultatet blir dermed 1-3 til Lia.

Grane stilte med følgende lag fra start (3-5-2):
Emmanuel Mechake – Rabih Karouni, Julian Norheim Svendsen, Mois Karouni – Omid Arezou, John Faranso, Abdulahi Mohamud Mohamed, Amid Arezou, Remi-André Myrseth Fossum – Hamid Almazroi, Arion Berisha.

Benk: Andreas Stinessen, Omar Baghdadi, Karl-Gunnar Ellefsen, Vebjørn Brauten Urdal og Bård Mortensen-Brekke.

🖤🤍