TILBAKE PÅ VINNERSPORET

Etter fire kamper uten seier leverte A-lagsgutta en overbevisende prestasjon borte mot Myra onsdag.

Hovedtrener Bård Mortensen-Brekke oppsummerer kampen slik:
– Det var økt aggressivitet i spillet både offensivt og defensivt, vi var modigere med og uten ball og kom oss lengre frem i banen. Presspillet var to hakk opp fra tidligere og guttene var energiske. Det gjorde at også flyten i spillet til tider var bra. Vi fikk forfall på keeper kun timer før avspark, men unge Emmanuel (Mechake) løste oppgavene strålende. Det samme gjorde ungguttene fremover i banen med Sebastian og Abdulahi i spissen. Miido var banens gigant og viser en herlig innstilling men også kvalitet i spillet sitt. Fine mål, hvorav to på dødball viser igjen at vi er sterke i faste situasjoner, oppsummerer Mortensen-Brekke.

Grane stilte med følgende lag fra start (3-5-2):
Emmanuel Mechake (debutant) – Amid Arezou, Mois Karouni, Julian Norheim Svendsen – Omid Arezou, Ahmed Almazroi, Sebastian Møster Linstad (c), Abdulahi Mohamud Mohamed, Remi-André Myrseth Fossum – Hamid Almazroi, John Faranso.

Benk: Omar Baghdadi, Karl-Gunnar Ellefsen, Vebjørn Brauten Urdal, Frode Olsen og Arion Berisha.

🖤🤍