NOK EN GANG JEVNSPILT MOT STRØMMEN/GLIMT

En skadeskutt tropp med flere spillere i nye roller, og en hovedtrener på banen, leverte en svært solid bortekamp mot Strømmen/Glimt torsdag.

Grane tok ledelsen 0-1 etter 20 minutter ved John Faranso som endelig var tilbake fra skade. Scoringen kom etter dødball fra Remi-André Myrseth Fossums giftige venstrefot. Det var tett og jevnt videre, og i det 78. minutt utlignet Strømmen/Glimt ved Kjetil Kalaoja. Det endte til slutt 1-1 og poengdeling. Hovedtrener Bård Mortensen-Brekke oppsummerer kampen slik:
– Et helt greit resultat. En kamp med mange karakterer, så det er utrolig artig. Og sånn sett et fair resultat. Gutta var tilstede før kamp, under kamp og etter kamp. De var konsentrerte og ønsket å vinne. Det var godt å se når vi var såpass skadeutsatte. Omid (Arezou) starter sin første kamp og leverer svært bra. God struktur i laget, vi henger sammen som et lag. Men fortsatt mangler det en del flyt i spillet. Julian (Norheim Svendsen) må trekkes frem for en solid prestasjon som midtstopper. En voksen kamp av Julian, avslutter Mortensen-Brekke.

Grane stilte med følgende lag fra start (3-5-2):
Andreas Stinessen – Arion Berisha, Frode Olsen, Julian Norheim Svendsen – Omid Arezou, Ahmed Almazroi, Sebastian Møster Linstad (c), John Faranso, Remi-André Myrseth Fossum – Hamid Almazroi, Thomas Bryn Taraldsen.

Benk: Emmanuel Mechake, Omar Baghdadi og Bård Mortensen-Brekke (debutant).

🖤🤍