FOSSUM TIL LEGEVAKTA DA A-LAGET ÅPNET HØSTSESONGEN

Onsdag var høstsesongen i gang for A-laget. Etter sjokkåpning tok det seg opp, men Express 2 stakk til slutt fortjent av med alle poengene på Fevik.

Hovedtrener Bård Mortensen-Brekke oppsummerer kampen.
– Jeg hadde en litt dårlig følelse inn mot kampen. Vi kom litt sent i gang etter ferien i tillegg til skader på noen svært sentrale spillere. Allikevel var jeg innstilt på at vi skulle gi Express en god kamp. De starter desidert best første 20 minuttene. Vi gjør flere enkle feil og de har ekstremfart på topp som straffer oss brutalt. Vi ender under 2-0 tidlig som setter litt standarden. VI jobber oss inn i kampen gjennom å få noen dødballer. Sebastian (Linstad) scorer to fine mål som gjør at kampen lever. Vi gjør noen endringer i pausen og kjører på fra start. Er etter hvert nærme 4-4 med et tverrliggertreff fra Sebastian, men blir straffet på et par overganger. God innsats av guttene gjennom hele kampen, men vi taper til slutt fortjent 6-4, sier Mortensen-Brekke.

Grane stilte med følgende lag fra start (3-5-2):
Andreas Stinessen- Mois Karouni, Frode Olsen, Rabih Karouni – Thomas Bryn Taraldsen, Ahmed Almazroi, Sebastian Møster Linstad (c), Julian Norheim Svendsen, Remi-André Myrseth Fossum – Hamid Almazroi, Arion Berisha.

Benk: Emmanuel Mechake, Omid Arezou, Karl-Gunnar Ellefsen, Nassim Karouni, Vebjørn Brauten Urdal.

🖤🤍