FJERDE KAMP PÅ RAD UTEN SEIER FOR A-LAGET

Torsdag gjestet Risør Norac Stadion. Selv med bedring utover kampen endte det i nytt tap for A-lagsgutta.

Hovedtrener Bård Mortensen-Brekke oppsummerer kampen slik:
– Fullt fortjent seier til Risør. Vi er der vi er nå. En litt for sårbar gruppe med skader, i tillegg til to suspensjoner til denne kampen, fører til at for mange spillere må spille i posisjoner de ikke behersker like bra. Risør går ut i hundre og leder tidlig 2-0. Vi henger ikke sammen som lag og sliter med posisjoneringen defensivt. Vi blir fullstendig eksponert flere ganger. Vebjørn (Urdal) kommer inn etter rundt 30 minutter og det bidrar til langt bedre struktur i laget. Vi henter inn til 2-2 i andre omgang og har momentum i kampen. Vi vinner dueller og er mer intense i presset. Dessverre scorer Risør to til på kontringer og summert opp vinner de fortjent, oppsummerer Mortensen-Brekke.

Grane stilte med følgende lag fra start (3-5-2):
Andreas Stinessen – Omid Arezou, Frode Olsen, Julian Norheim Svendsen – Rabih Karouni, John Faranso, Abdulahi Mohamud Mohamed (debutant), Remi-André Myrseth Fossum – Hamid Almazroi, Amid Arezou (debutant).

Benk: Emmanuel Mechake, Omar Baghdadi, Karl-Gunnar Ellefsen og Vebjørn Brauten Urdal.

🖤🤍