STORSEIER MOT SØRFJELL

Det var et heltent Grane-lag som tok i mot Sørfjell på Norac Stadion torsdag kveld.

Grane gikk ut i hundre og allerede etter to minutter tok hjemmelaget ledelsen da Hamid “Midoo” Almazroi mottok ballen i sekstenmeteren, vendte opp og plasserte ballen kontrollert i mål. Grane fortsatte med sitt høye press og hadde god kontroll på kampen med ball. I det 23. minutt finner et presist Rabih Karouni-innlegg motsatt vingback Remi-André Fossum som hamrer inn 2-0.

Andre omgangen fortsetter i samme duren hvor Grane presser høyt og bortsett fra noen kontringer og dødballer, så har Sørfjell lite å stille opp med. 3-0 kommer ved Sebastian Møster Linstad, mens 4-0 kommer på straffe fra Ludvig Frøyna-Leivann. I det 92. minutt krones kampen av med en Linstad-perle i krysset fra 18 meter. Det ender dermed 5-0.
– Godt fornøyd med gjennomføringen. Defensivt gjør vi en kjempekamp med gode avstander i laget og et samlet press. Vi har en ny treer bak som fungerer bra, og enkeltspillere offensivt som fortsetter å stå frem. Det viktigste for oss før kampen var å ha fokus på å gjøre en god prestasjon, og det lykkes vi svært godt med. Det er god utvikling i spillergruppa som jobber skjorta av seg. Harmonien og humøret i laget varmer virkelig meg som trener, sier hovedtrener Bård Mortensen-Brekke.

Grane stilte med følgende lag fra start (3-5-2):
Andreas Stinessen- Mois Karouni, Frode Olsen, Ludvig Frøyna-Leivann – Rabih Karouni, John Faranso, Sebastian Møster Linstad (c), Julian Norheim Svendsen, Remi-André Myrseth Fossum – Hamid Almazroi, Thomas Bryn Taraldsen.


Benk: Omar Baghdadi, Marcus Larsen-Frivoll, Omid Arezou, Shamsudin Hussein og Vebjørn Brauten Urdal.

🖤🤍