ÅRETS ANDRE TAP FOR A-LAGET

Torsdag 16. juni var det duket for toppkamp på Norac Stadion. Et ubeseiret Øyestad-lag gjestet Grane som ikke hadde tapt siden serieåpningen – mot nettopp Øyestad.

Kampens første scoring kommer etter syv minutter. En Øyestad-spiller blir tredd gjennom i bakrom og slår en pasning hardt lavt foran mål, hvor Thomas Mortensen løper inn ledelsen for bortelaget. Øyestad produserer et par målsjanser til i løpet av de første 25 minuttene. Etter dette tar hjemmelaget mer over. Både i åpent spill, men spesielt på dødballer, burde nok Grane klart å få hull på byllen før pause. Lagene går allikevel inn i garderoben med stillingen 0-1 til Øyestad.

I andre omgang er det ingen tvil om at hjemmelaget er det beste laget. I det 51. minutt drar Vebjørn Brauten Urdal seg inn i banen og hamrer inn utligningen fra 18 meter. Noen minutter senere er det Ludvig Leivann-Frøyna som på et frispark fra 25 meter er nærme. Men ballen går, dessverre for Grane, kun i tverrliggeren. I det 85. minutt kommer Øyestad på en sjelden visitt. Et innlegg klareres ut på 16 meter. Der står Sindre Falck Gundersen som avslutter direkte i mål bak Grane-keeper Andreas Stinessen. De siste minuttene fortsetter Grane å trykke på, men uten å skape de store sjansene. Det ender dermed 1-2 til Øyestad.

– Første omgang er helt middels. Det oppleves som at vi har litt lite energi og det er lite flyt i angrepsspillet vårt. Vi krabber oss inn i kampen og begynner etter hvert å bli farligere. Omgangen er sånn sett relativt jevn, men jeg føler vi burde scoret før pause. Gutta responderer godt på pausepraten og i andre omgang er vi best og burde avgjort kampen. Dessverre scorer Øyestad helt på slutten, litt ut av ingenting. Men det var en artig kamp. Spennende fra start til slutt og med god atmosfære mellom lagene, sier A-lagstrener Bård Mortensen-Brekke.

🖤🤍