ANDREAS PÅ KEEPERTRENER B-LISENSKURS

Andreas Stinessen fullførte i helga NFF keepertrener B-lisenskurs i Vennesla.

Andreas er Grane-gutt fra barndommen av, men kom først inn i klubben igjen nå som keeper for A-laget. På kort tid har Andreas vist seg som en kjemperessurs for klubben, både gjennom å spille for A-laget – men også fordi han er fotballtrener for det nyoppstartede 2016-kullet. Planen videre er og satse på keepertrenerrollen hvor han vil bli svært sentral i å videreutvikle keepermiljøet i Grane. Derfor er det utrolig gledelig for klubben å kunne få Andreas på kurs.

Andreas er fornøyd med gjennomføringen av kurset som ble ledet av keepertrenerlegenden Erik Ruthford Pedersen.
– Meget vellykket kurs med både teori og praksis over tre dager. Vi var heldige som fikk ha Ruthford Pedersen som veileder, han er utrolig flink til å formidle kunnskap. Så det var både inspirerende og lærerikt, sier Stinessen.

🖤🤍