POENGTAP MOT HISØY 2

Etter fire strake seire kom sesongens andre uavgjort da Hisøy 2 kom på besøk til Norac Stadion fredag kveld.

De første minuttene er svært fartsfylte med flere gode Grane-muligheter allerede før ti minutter er spilt. Men det er Hisøy 2 som får uttelling først. 17 minutter ut i kampen sender Adrian Bakke bortelaget i ledelsen. Bare ti minutter senere dobler Bakke ledelsen etter en personlig feil fra Grane.

Grane-kaptein Sebastian Møster Linstad reduserer på en dødball ti minutter før pause. Lagene går dermed til pause med stillingen 1-2 til Hisøy 2. Andre omgang bølger med sjanser til begge lag – hvor de fleste er til hjemmelaget. Grane-keeper Andreas Stinessen redder dog straffespark som kunne økt Hisøy 2-ledelsen ytterligere. I det 84. minutt utligner hjemmelaget på nok en dødball ved Rabih Karouni.

Det ender dermed 2-2 og et surt poengtap er et faktum for Grane. Hovedtrener Bård Mortensen-Brekke oppsummerer kampen slik:
– Vi starter kampen bra og skaper to utrolig store sjanser allerede før fem minutter er spilt. Allikevel kommer vi under 0-2 relativt tidlig etter personlige feil. Gutta viser god moral og kjemper seg tilbake mot et godt Hisøy 2-lag. Vi er nok til syvende og sist for ineffektive foran mål. Alt i alt en helt okei prestasjon, sier Mortensen-Brekke.

Grane stilte med følgende lag fra start (3-5-2):
Andreas Stinessen- Dennis Omdal Salvesen, Armend Hoti, Ludvig Frøyna-Leivann – Thomas Bryn Taraldsen, John Faranso, Sebastian Møster Linstad (c), Julian Norheim Svendsen, Remi-André Myrseth Fossum – Hamid Almazroi, Arion Berisha.


Benk: Omar Baghdadi, Marcus Larsen-Frivoll, Rabih Karouni, Omid Arezou, Shamsudin Hussein, Ahmed Almazroi og Mois Karouni.

🖤🤍