NY STERK A-LAGSSEIER

Det ble en svært underholde fotballkamp på Norac Stadion da Grane fikk kortreist besøk fra Myra torsdag kveld.

Myra startet kampen best og etter 15 minutter sendte Ole Mortensen-Brekke bortelaget i ledelsen alene mot Grane-keeper Omar Baghdadi. Myra var friske første 20 minuttene, selv om kampen bølget med sjanser til begge lag. I det 31. minutt utlignet Julian Norheim Svendsen med en vakker avslutning fra 17 meter. Lagene gikk dermed til pause på stillingen 1-1.

Grane må ha brukt pausen godt for allerede fire minutter ut i andre omgang kommer 2-1 på vakkert vis. Keeper Baghdadi setter i gang til midtstopper Ludvig Frøyna-Leivann, som trer opp Sebastian Møster Linstad i mellomrom. Linstad spiller vingback Remi-André Fossum gjennom på venstresiden, som slår et hardt innlegg langs bakken. Foran mål løper Thomas Bryn Taraldsen kontrollert inn scoringen som sender de hvitkledde i ledelsen.

Det er en omgang som bølger videre slik det gjerne gjør i denne avdelingen. Myra har et tverrliggertreff ved Lars Mortensen-Brekke, mens Grane nok ble snytt for et straffespark da Fossum ble felt inne i sekstenmeteren. De ti siste minuttene er superminutter for Grane hvor kampen punkteres ved Norheim Svendsen (81. minutt) og Hamid “Midoo” Almazroi (89. minutt). Grane vinner dermed til slutt kampen 4-1.

Svært fornøyd hovedtrener
Hovedtrener Bård Mortensen-Brekke er glad for å innkassere lagets tredje strake trepoenger, og skryter samtidig av Myras åpning på kampen.
– Jeg syns Myra startet bra med masse overskudd og energi. Vi løser det etter hvert med å bli litt mer direkte og bruker bakrommet godt. Det gjør at kampen snur litt midtveis i første omgang. Etter det er jeg godt fornøyd med guttene og spesielt karakteren i laget, sier A-lagstreneren.

Bare timer før kampstart kom beskjeden fra keeper Andreas Stinessen om at han etter legesjekk ikke fikk lov til å stå kampen. Mortensen-Brekke hyller hvordan Baghdadi kom inn og sto en kjempekamp.
– Og få et forfall på keeperplass er aldri ideelt. Utrolig gøy å se at Omar løste kampen på en mesterlig måte. Det er også gledelig at Thomas fikk sin første scoring etter en del stang ut hittil i år. Ellers ønsker jeg å trekke frem at det var en fantastisk ramme og arrangement rundt kampen. Og stemningen i garderoben etter kamp var helt upåklagelig, ler Mortensen-Brekke.