KALLE OG FRODE TATT UT PÅ UEFA B

Vi er glad for å kunne stille med to av våre trenere på UEFA B-lisensutdanning i 2022.

Både Karl-Gunnar Ellefsen (Kalle) og Frode Olsen har sentrale roller i klubben. Kalle er sportslig leder for barne- og ungdomsavdelingen, i tillegg til hovedtrener for U14. Frode er spillerutvikler U14 med hovedansvar for U14-2, i tillegg til å være trener for 6-åringene som starter opp i år.

Begge blir bortreist en uke i september på første samling som avholdes i Bø og Skien. Etter en uke med både teori og praksis, drar deltakerne hjem og jobber i klubb. I denne perioden skal en større skriftlig oppgave med ulike temaer besvares. I starten av desember skal de igjen til Bø og Skien for en siste samling som varer i tre dager.

Vi gratulerer med uttaket og ønsker masse lykke til på kurset!

🖤🤍