GODT ENGASJEMENT PÅ TRENERFORUM

Rundt 30 trenere fra barne- og ungdomsavdelingen var torsdag samlet for trenerforum på klubbhuset.

Og få samlet klubbens trenere på tvers av lag og årskull for gode fagdiskusjoner og ikke minst sosialt samvær er svært viktig. At vi har en rød tråd (eller sort og hvit, om du vil) i arbeidet vårt over tid er helt avgjørende for at alle Grane-medlemmer skal ha et så godt tilbud som mulig.

Det har de siste månedene blitt jobbet med nytt planverk for barnefotballen, i tillegg til en ny modell for ungdomsfotballen. Alt dette ble gjennomgått og diskutert torsdag.
– Vi har jobbet med å få på plass et planverk som er enkelt, oversiktlig og som gir oss retningslinjer på hvordan vi skal jobbe i hverdagen knyttet til trening og kamp. Etter gjennomgangen blir dette, sammen med alt annet av praktisk informasjon gjort tilgjengelig på en egen portal for trenerne, slik at man alltid har informasjonen tilgjengelig uansett hvor man er, sier sportslig leder for barne- og ungdomsavdeling Karl-Gunnar Ellefsen.

– Nå starter arbeidet med å implementere dette og bistå alle trenerne med gjennomføring, som er det viktigste når man iverksetter slike endinger. Rett og slett at planverket er godt kjent og blir brukt.

Kalle skryter av klubbens trenermiljø og ser et voksende engasjement som kom godt frem torsdag.
– Det er utrolig gøy å høre alle tilbakemeldingene underveis i presentasjonen og i praten etterpå. Man merker at trenerne er interessert og vil det beste for både barna og klubben. Det engasjementet de viser smitter over på alle oss andre og er med på å dra oss i riktig retning. Vi har en lang vei å gå, men vi er utrolig godt i gang og med en slik gjeng har vi mange muligheter, avslutter Kalle.

Trenerforumet ble avsluttet med fantastisk pizza fra Egon, etterfulgt av A-lagskampen mellom Grane og Myra hvor hjemmelaget vant 4-1. Rett og slett en svært god Grane-dag!

🖤🤍