FOTBALLOPPSTART FOR ALLE FØDT 2016

Vi gleder oss til å ta i mot et nytt kull med både gutter og jenter!

Vi starter opp allerede før sommeren med tre økter som ledes av klubbens trenere. I løpet av disse tre øktene skal trenerteam for lagene landes, så alt er klart fra barna starter på skolen i august. Nytt av året er at vi ønsker å få til eget jentelag allerede fra oppstarten av! 😃

Vi er en dugnadsklubb som er helt avhengig av frivilligheten for å få til et godt opplegg for barna. Men det vil gis god oppfølging fra klubben underveis. Det tilbys både formell kursing og Grane-treningstøy – i tillegg til den hverdagslige oppfølgingen og de interne trenerforumene vi avholder. Vi kommer også til å dra på studietur til vår vennskapsklubb i Superligaen, Silkeborg IF. Og være trener i Grane er gøy!

Datoer før sommeren for begge kjønn:
Onsdag 18. mai kl. 17:00-18:00 på Skytebanen
Onsdag 1. juni kl. 17:00-18:00 på Skytebanen
Onsdag 15. juni kl. 17:00-18:00 på Skytebanen

Spørsmål? Kontakt daglig leder Reinhard B. Nærbø på reinhard@granefotball.no eller 97831740 😊

SE INFORMASJON OM OPPSTART FOR GUTTER FØDT 2016 HER:SE INFORMASJON OM OPPSTART FOR JENTER FØDT 2016 OG 2015 HER:

🖤🤍