3 POENG I ÅRETS FØRSTE GRESSKAMP

På en tung gressmatte på Trollkjærra Stadion kontrollerte Grane inn tre nye poeng.

Etter å ha tapt 14-0 mot Øyestad i forrige runde, var Lia lystne på å vise seg frem fra en bedre side i torsdagens oppgjør mot Grane. Man kunne frykte et bananskall på gressbanen mot Lia, men etter at Armend Hoti vartet opp med en frisparkperle fra 25 meter allerede etter 11 minutter ble det en kontrollert borteseier 1-5.

– Relativt kontrollert seier. Vi spiller på et litt uvant underlag og legger opp spillestilen vår litt deretter. Det får vi bra betalt for. Armend (Hoti) banker inn en fantastisk frisparkscoring tidlig i kampen, før Arion (Berisha) scorer sitt første for sesongen. Deretter setter Midoo det tredje før pause. En godt gjennomført omgang, sier hovedtrener Bård Mortensen-Brekke.

– Vi scorer to til i andre omgang ved Rabih (Karouni) og Midoo igjen, før Lia reduserer på straffespark i det 84. minutt. Godt gjennomført kamp. Gutta viser igjen god karakter og har levert fantastisk både på trening og kamp i det siste. Utrolig gøy, avslutter Mortensen-Brekke som ønsker å trekke frem Dennis Omdal Salvesen som leverte en solid kamp.

Grane stilte med følgende lag fra start (3-5-2):
Omar Baghdadi – Dennis Omdal Salvesen, Armend Hoti, Ludvig Frøyna-Leivann – Thomas Bryn Taraldsen, John Faranso, Sebastian Møster Linstad (c), Julian Norheim Svendsen, Remi-André Myrseth Fossum – Hamid Almazroi, Arion Berisha.


Benk: Andreas Stinessen, Marcus Larsen-Frivoll, Rabih Karouni, Omid Arezou og Nassim Karouni.

🖤🤍