PÅMELDING TINE FOTBALLSKOLE 2022

Årets spennende sommerferietilbud til alle fotballglade jenter og gutter i alderen 6-12 år. Fotballskolen vil foregå på Norac Stadion/Bjønnes Stadion 27, 28.- og 29. juni. Deltakerne får instruksjon av voksne instruktører, og kan glede seg til morsomme, lærerike dager med mange nye venner.

Fotballskolen vil foregå daglig fra kl. 10:00 til 14:00. Fremmøte første dag fra kl. 09:00 for registrering og bekledning. Prøv å komme mellom kl. 09:00 og kl. 10:00 slik at ikke alle kommer på en gang.

Det blir servert lunsj fra kl. 11.30 hver dag. Alle får Tine-drikke og påsmurt mat. Det blir egen keepergruppe – hukk av i påmeldingen.

PÅMELDINGSAVGIFT: Påmeldingsavgift kr. 800.- for Grane-medlemmer. Kr. 900.- for andre. Deltageravgiften dekker instruksjon, lunsj i tre dager, fotball og masse utstyr fra Tine!

KLIKK HER FOR PÅMELDING

🖤🤍