NY SEIER FOR A-LAGET

En tøff bortekamp på Kjempesteinmyra resulterte til slutt i Granes andre strake seier.

Grane gikk ut i hundre fra start og etter åtte minutter får bortelaget frispark fra 20 meter. Ludvig Frøyna-Leivann limer ballen kontant i krysset og gir dermed Grane en drømmestart på kampen. De neste ti minuttene fortsatte Grane å produsere flere gode sjanser uten å få uttelling. Risør kommer gradvis inn i kampen og resten av omgangen er jevnspilt med sjanser til begge lag.

Andre omgang fortsetter i samme tralten. En jevn og tett kamp som er tøff men fair. Begge lag kunne scoret i denne omgangen, men det er først etter 79 minutter at kampens siste scoring kommer. Hamid “Midoo” Almazroi slår perfekt inn til Remi-André Myrseth Fossum som punkterer kampen for Grane. Det ender dermed 0-2 til Grane som nå er i en god periode med seks poeng på de siste to kampene.

God moral og karakter i laget
– Vi starter utrolig bra første 20 minuttene av kampen. Vi tar fortjent ledelsen og det skjer mye, spesielt på venstresiden hvor vi er svært solide med Ludvig og Remi bakfra og helt frem til Sebastian og Midoo. Etter 20 minutter begynner vi å ta en del dumme valg som stykker opp kampen for oss, og Risør er fullt på høyde ut omgangen, sier hovedtrener Bård Mortensen-Brekke.

Grane står nå med syv poeng på fire kamper. Mortensen-Brekke er glad for karakteren laget har vist etter to kamper uten seier i starten. Mot Risør ble også hele troppen benyttet for første gang i år.
– Det er god moral og karakter i laget. Remi har kommet inn som et friskt pust og leverer en ny god kamp som ble toppet med scoring. Flere som ikke har fått spilt så mye så langt i sesongen fikk godt med spilletid, noe jeg syns er svært gledelig, avslutter Mortensen-Brekke.

Grane stilte med følgende lag fra start (3-5-2):
Andreas Stinessen – Ludvig Frøyna-Leivann, Armend Hoti, Shamsudin Hussein – Rabih Karouni, John Faranso, Sebastian Møster Linstad (c), Julian Norheim Svendsen, Remi-André Myrseth Fossum – Hamid Almazroi, Nassim Karouni.


Benk: Omar Baghdadi, Mois Karouni, Omid Arezou, Arion Berisha og Vebjørn Brauten Urdal.

🖤🤍