INNGÅR SAMARBEID MED EGON ARENDAL

Vi gleder oss over at Egon Arendal ønsker å være med å støtte barn- og ungdomsarbeid i Grane Arendal Fotball. Spis på Egon, si “Grane Fotball”, så er også du med på å bidra!

Ved å nevne “Grane Fotball” ved din bestilling hos Egon Arendal, så vil 10% av regningen gå direkte til barn- og ungdomsarbeid i klubben vår. Daglig leder for Egon Arendal, Simon Lanng, er er glad over å kunne støtte Grane.
– Vi ønsker å være med å støtte Grane fordi det er byens største breddeklubb. Det er sentrumsklubben, og de har startet på en satsing som vi syns er fornuftig å støtte. Vi er en familierestaurant som syns det er hyggelig å kunne bidra til god satsing på barn og ungdom, sier Lanng.

Daglig leder i Grane Arendal Fotball, Reinhard Bjornes Nærbø, er glad for at Egon er med på laget.
– Vi er takknemlig for samarbeidet og den positive dialogen med Simon fra første sekund. Allerede fra neste uke vil alle våre trenere få smake på fantastisk pizza fra Egon på trenerforumet vårt. I tillegg vil vi naturligvis benytte oss av Egon på flere andre Grane-tiltak. Utrolig positivt, sier Nærbø.

OM EGON
Egon er en en restaurant hvor alle skal føle seg hjemme. De har en bred meny hvor du finner pasta, burger, pizza, kjøtt, vegetarisk, fisk, salater, lunsjretter, sandwich, barnemat og gode desserter. De har også mye god drikke. Egon er tilpasset for gode opplevelser med sin lune atmosfære og hyggelig betjening. Egon leverer også Take Away, eller Take Home som de kaller det på Egon. Velkommen!

Klikk her for å komme direkte til Egons meny!

🖤🤍