ÅRETS FØRSTE TREPOENGER FOR A-LAGET

En kamp som inneholdt alt resulterte torsdag i årets første trepoenger for A-laget.

Grane gikk ut i hundre og allerede etter tre minutter tok hjemmelaget ledelsen. Sebastian Møster Linstad fyrer av fra ti meter i tverliggeren. Ahmed Almazroi snapper opp returen og løper ballen i mål bak en sjanseløs Strømmen/Glimt-keeper.

Kampen bølger frem og tilbake med sjanser til begge lag. I det 29. minutt utligner Strømmen/Glimt på et frispark fra tidligere Grane-spiller Nhut Thanh Tran. Lagene går dermed til pause på stillingen 1-1.

Andre omgang er kun syv minutter gammel da Håvard Berg Vaule sender Strømmen/Glimt i ledelsen. En tung start på omgangen kunne fort vært tyngre da Martin Svendsen ut av intet plutselig er helt alene med Grane-keeper Andreas Stinessen. Grane-debutanten varter opp med en fantastisk redning som hindrer Strømmen/Glimt i å øke ledelsen.

Grane fører kampen de neste minuttene og i det 67. minutt utligner Ludvig Frøyna-Leivann fullt fortjent for hjemmelaget. En situasjon under feiringen av Grane-scoringen gjør at Mads Møller Helgelsen blir utvist. Her skulle nok fort Grane også hatt en spiller utvist, men de hvitkledde slipper unna. Dette påvirker naturligvis kampen videre og i det 75. minutt går Grane igjen opp i ledelsen. Frøyna-Leivann plasserer et frispark fra 18 meter perfekt inn bak Strømmen/Glimt-keeperen.

I det 90. minutt setter Hamid Almazroi punktum på en innholdsrik fotballkamp som til slutt ender 4-2 til Grane. Møster Linstad ble kåret til hjemmelagets beste spiller.

Andreas Stinessen og Remi-André Myrseth Fossum fikk begge sin Grane-debut mot Strømmen/Glimt.