UAVGJORT MOT STRØMMEN/GLIMT

Mandag 14. mars ble årets andre treningskamp spilt for A-laget. En kamp som bølget endte til slutt 1-1 på Myra.

Strømmen/Glimt var det førende laget fra start og produserte flere store målsjanser. Grane var frempå på noen overganger, men slet med å etablere noe spill og ta kontroll over kampen. Etter rundt 35 minutter kom kampens første scoring da Jostein Aaland steg til værs på en dødball og stanget Strømmen/Glimt i føringen.

Siste minuttene av første omgang er mer en stillingskrig, og lagene går inn til pause med 1-0-ledelse til Strømmen/Glimt. Det gjøres flere bytter på begge lag, og andre omgang blir en helt annen kamp. Grane har mest ball og allerede etter 50 minutter kommer utligningen. Debutant Ahmed Almazroi kombinerer med bror Midoo, før Emmanuel Forka JR blir spilt gjennom i bakrom. Forka JR blir felt og det dømmes straffespark. Kaptein Reza Arezou er sikker som banken og setter inn 1-1.

Kampen bølger videre og at det til slutt ender 1-1 er i følge Grane-trener Bård Mortensen-Brekke ganske utrolig.
Helt utrolig at det kun scores ett mål i første omgang, og at det ikke blir flere scoringer etter 1-1-målet vårt i andre omgang, meddeler Mortensen-Brekke.

Ikke fornøyd med starten
Det var en svært rufsete start på kampen for Grane, hvor blant annet det måtte gjøre uplanlagte bytter i første omgang. Mortensen-Brekke ser at det er en del å ta tak i, samtidig som utviklingen inn mot andre omgang er positiv.
Jeg er ikke fornøyd med hvordan vi starer kampen. Vi virker å spille med høye skuldre og makter ikke å ta tak i kampen slik vi ønsker. Det gjøres noen bytter utover, og måten vi løfter oss på i andre omgang er positiv. Selv om Strømmen/Glimt sannsynligvis byttet seg noe ned. En helt grei gjennomkjøring for oss, sier Mortensen-Brekke.

Grane stilte med følgende lag fra start (4-3-3):
Omar Baghdadi – Rabih Karouni, Mois Karouni, Armend Hoti, Ludvik Frøyna – Shamsudin Hussein, Reza Arezou (c), Julian Norheim Svendsen, Sebastian Møster Linstad, Midoo Almazroi – John Faranso.

Benk: Omid Arezou, Thomas Bryn Taraldsen, Emmanuel Forka JR, Ahmed Almazroi, Nassim Karouni, Frode Olsen og Dennis Salvesen.

Neste kamp for A-laget er serieåpningen mot Øyestad på Nedenes Arena, torsdag 24. mars kl. 19:00.