TAP I SISTE MINUTT MOT ØYESTAD

Torsdag serieåpnet A-laget mot Øyestad på Nedenes Arena. Til tross for å ha ledet både 0-1 og 1-2, endte det med 4-3-tap etter frisparkscoring i siste minutt.

Grane startet friskt og allerede etter fem minutter tok bortelaget ledelsen ved kaptein Sebastian Møster Linstad som plasserte ballen elegant over keeper fra 17 meter. Kampen bølget frem og tilbake, og etter 20 minutter får Grane en kjempesjanse når Linstad fra ti meter plasserer ballen mot hjørnet, men en praktredning fra Øyestad-målvakten hindrer scoring. På påfølgende Grane-corner kontrer Øyestad og tidligere Grane-spiller Marius Bruun Henriksen utligner på Nedenes.

Kampen fortsetter å bølge, og etter 30 minutter blir Ahmed Almazroi felt og får straffespark. 17-åringen Ludvik Frøyna-Leivann trer selvsikkert frem og hamrer Grane i ledelsen. Like før pause utligner Øyestad ved Marius-André Olsen.

I andre omgang er kampforløpet relativt likt. Det bølger frem og tilbake med store sjanser til begge lag. Tidlig i andre omgang tar Øyestad ledelsen for første gang i kampen ved Nicklas Halmøy Knutsen. Men i det 74. minutt utligner Grane ledelsen på hjørnespark når kaptein Linstad finner pannebrasken til Hamid Almazroi.

Det hele ser ut til å ende med poengdeling, før Øyestad i det 88. minutt får frispark på utsiden av 16-meteren. Tristan Hesthag Åteigen skyter ballen gjennom Grane-muren og i mål til vill jubel for hjemmelaget. For første gang i kampen tar Øyestad ledelsen.

Grane forsøker en siste sluttspurt, men selv en enorm sjanse etter innlegg fra Vebjørn Urdal i det 92. minutt klarer ikke å gi Grane poeng i kampen. Det ender dermed til slutt 4-3 til Øyestad.

Hovedtrener Bård Mortensen-Brekke sammen med dagens kaptein Sebastian Møster Linstad.

Grane stilte med følgende lag fra start (3-5-2):
Omar Baghdadi – Dennis Omdal Salvesen, Armend Hoti, Ludvig Leivann-Frøyna – Shamsudin Hussein, Sebastian Møster Linstad (c), Julian Norheim Svendsen, Ahmed Almazroi, Rabih Karouni – John Faranso, Thomas Bryn Taraldsen.


Benk: Omid Arezou, Frode Olsen, Vebjørn Urdal, Hamid Almazroi
, Emmanuel Forka JR og Mois Karouni.

🖤🤍