TALENTPRIS TIL SANDER AUGUST ANDERSEN

Hvert år deles det ut en talentpris på IK Granes årsfest fra IK Grane Arendal Allianse. Siden årsfesten ble avlyst i år, ble prisen utdelt på årsmøtet. Sander August Andersen fra Grane U14 stakk av med årets talentpris!

Sander August er fra Austre Moland, men har spilt fotball i Grane siden han var 10 år. Han trives svært godt i klubben og syns det var stas å motta talentprisen for 2021.
Det er først og fremst veldig gøy å bli satt pris på og få en slik oppmerksomhet. Jeg går på trening hver dag for å gjøre mitt beste. Vi har et godt miljø med god oppfølging i hverdagen og jeg gleder meg til hver eneste trening.

Sportslig leder for barn- og ungdomsavdelingen Karl-Gunnar Ellefsen syns prisen til Sander August er fullt fortjent og beskriver Sander August på følgende måte:
Sander August er et forbilde for alle spillere i klubben og er en fantastisk representant for klubben. Han er en spiller med gode holdninger, flotte ferdigheter og en enorm indre driv, men han er først og fremst et resultat av mye og god trening over lengre tid. Han har fortsatt sine utviklingsområder, men vi håper at prisen kan være med på å motivere han til å fortsette å trene godt, både med laget og på egenhånd, sier Ellefsen før han avslutter med:

Vi håper også denne tildelingen kan være med på å inspirere både eldre og yngre spillere i klubben til å utvikle seg og se de mulighetene som finnes, så lenge man har tilstedeværelse, trener mye og alltid har et ønske om å bli bedre.

Vi gratulerer Sander August Andersen med prisen og gleder oss til fortsettelsen!

🖤🤍