STORTAP FOR A-LAGET I GENERALPRØVEN

Torsdag 17. mars spilte A-laget årets siste treningskamp før seriestart. Det ble en tøff affære mot 4.divisjonslaget Rykene.

Allerede etter fem minutter kommer kampens første sjanse – og den er Granes! John Faranso blir spilt helt alene med keeper, men avslutningen går like til side for mål. Etter den store Grane-sjansen tar Rykene fullstendig kontroll på omgangen. Både 1-0, 2-0, 3-0, 4-0 og 5-0 kommer i løpet av første omgangen. Selv om Grane ved et par anledninger var frempå på noen overganger, var det Rykene som hadde mest ball og ved flere anledninger utnyttet Granes mangel på struktur i forsvarsspillet.

Andre omgang er en helt annen omgang. Grane produserer flere store sjanser, og det er smått utrolig at det ikke scores Grane-mål i denne omgangen. En overgang og et dødballmål gjør at det til slutt ender 7-0 til Rykene. Hovedtrener Bård Mortensen-Brekke tar med seg en positiv utvikling i andre omgang.
Vi møter et fysisk lag som straffer oss hardt, spesielt i første omgang. Heldigvis er det stor forskjell på omgangene. Strukturelt fremstår vi langt bedre i andre omgang, noe som er positivt. Vi starter med fem juniorer som jeg ser vokser for hvert minutt som går, sier A-lagstreneren.

Mortensen-Brekke meddeler at han selv lærte mye fra kampen og ser frem til å jobbe videre med det positive fra andre omgang.
Det var mye god læring for min egen del her. Spesielt med tanke på at det er flere måter vi kan komponere laget på. Vebjørn (Urdal) som debuterte kom med noen gode innspill underveis som var spennende og som vi må se på med tanke på å videreføre. All honnør til spillerne som jobber skjorten av seg. Jeg fikk nok en gang noen gode svar, avslutter Mortensen-Brekke.

Grane stilte med følgende lag fra start (4-2-3-1):
Omar Baghdadi – Shamsudin Hussein, Rabih Karouni, Julian Norheim Svendsen, Ludvik Frøyna – Sebastian Linstad, Reza Arezou (c) – Emmanuel Forka JR – Midoo Almazroi, Thomas Bryn Taraldsen – John Faranso.

Benk: Omid Arezou, Dennis Salvesen, Esrom Yonas, Frode Olsen, Vebjørn Urdal, Marcus Larsen-Frivoll, Nassim Karouni.

Neste kamp er seriestart mot Øyestad IF torsdag 24. mars kl. 19:00 på Nedenes Arena.