ROTET BORT LEDELSEN PÅ HJEMMEBANE

Etter to scoringer fra Hamid Almazroi så det tidlig lyst ut i årets første hjemmekamp mot Express 2. Men som i serieåpningen mot Øyestad så rotet Grane bort ledelsen, og det endte med poengdeling.

Grane fikk en forrykende start på kampen med to scoringer fra Almazroi etter åtte og 18 minutter. Hjemmelaget virket å ha god kontroll på kampen før Abdelaziz Omar Altinawi fra 30 meter reduserte for bortelaget.

Hjemmelaget går allikevel inn til pause på stillingen 2-1. Det er en jevn start på andre omgang med halvsjanser til begge lag. I det 60. minutt får Grane straffespark etter en Express-hands i egen sekstenmeter. Tomålsscorer Almazroi legger ballen godt til rette, men blåser dessverre avslutningen over mål. I det 73. minutt blir vondt verre da Express 2 på en dødball utligner til 2-2 ved Alexander Wahlstrøm Johansen.

Til tross for et brent straffespark og to tverrliggertreff fra Grane-guttene så ender det med poengdeling i årets første hjemmekamp. Hamid Almazroi ble fortjent kåret til hjemmelagets beste spiller av den lokale juryen.
– Det er tungt å miste en tomålsledelse hvor begge scoringene i mot må karakteriseres som unødvendige. “Midoo” scorer to mål i dag og er et aktivum. Vi skaper mest sjanser, men marginene har vi fortsatt til gode å få i vår fordel. Det føltes som to tapte poeng i dag. All honnør til spillerne som jobber utrettelig gjennom hele kampen, sier hovedtrener Mortensen-Brekke.