REKRUTTERINGSDOMMERKURS

NFF har satt opp rekrutteringsdommerkurs lørdag 19. mars for alle over 16 år (fyller i år). Kurset passer for trenere, spillere og foreldre i breddefotballens ungdomsnivåer.

Metode:
Kurset starter først med noe digital informasjon på PC, deretter en lørdag 19. mars , trolig i Agder fotballkrets sine lokaler ved Sørlandshallen. Det blir en del teori med tilhørende kampregler og retningslinjer. Mulig man kan delta på litt praksis dømming også hvis det passer. Grane stiller med nødvendig dommerutstyr for de som tar kurset. Kurset er for de som ønsker å dømme ellever- og nierfotball. Deltakerne får grunnleggende kunnskaper, og blir kvalifisert til å dømme kamper i fotballkretsens regi.

Forventninger:
NFF Agder forventer at de som har deltatt og gjennomført kurset er villige til å dømme minimum 10 – 15 kamper i kretsens regi første året etter kurset. Vi finner ut av hvor mange kamper rekrutteringsdommerne ønsker å dømme, og hvor langt kandidatene kan reise for å dømme disse kampene.

Påmelding:
Påmelding til dommerkontakt Bjørn Bilstad på sms (98232714) med navn, adresse og e-post-adresse.

Ta kontakt med Bjørn Bilstad om du lurer på noe, mob.nr 98232714

🖤🤍