NYE KLUBBDOMMERE UTDANNET

Seriestart er like rundt hjørnet og da er klubbdommerne helt avgjørende for kampavviklingen. Mandag fikk dommerkoordinator Bjørn Bilstad kurset hele 14 nye klubbdommere som nå er klare for å dømme 6-11-åringer.

Bilstad har avholdt dommerkurs i Grane i en årrekke. Han var svært fornøyd med antall deltakere og gjennomføringen av årets kurs.
En helt smertefri gjennomføring. Jeg er svært fornøyd med at 14 nye klubbdommere nå er ute i livet. De fleste var 14-15 år, noe som er en veldig fin alder. Samtlige møtte på tiden og oppførte seg eksemplarisk, så her har jeg god tro på at de vil gjøre en god jobb som klubbdommere, forteller Bilstad fornøyd.

Følgende dommere deltok på kurset:
Yusef Omid
Edem Hetcheli
Oliver Fjalsett
Samuel Bjåland
Aymen Reshid
Eros Juniku
Shams Rafi
Mohsen Shahriari
Mehdi Shahriari
Erion Pllana
Oscar Utnem Tveit
Alexander Pinto Røed
Ghassan Bassam Alawad
Darlingen C. Richard

🖤🤍