NY HJERTESTARTER HAR ANKOMMET KLUBBHUSET

Didrik Rannekleiv fra Sparebanken Sør var innom for en offisiell overrekkelse av den nye hjertestarteren på klubbhuset. Her sammen med initiativtaker Gurli Foss og daglig leder Reinhard Nærbø.

En søknad om midler til hjertestarter til klubbhuset ble innvilget like før jul – fredag var Sparebanken Sør innom for en offisiell overrekkelse av produktet.

Like før jul kom gladnyheten: søknaden om hjertestarter til klubbhuset på Bjønnes var innvilget. Det var eminente Gurli Foss som på eget initiativ hadde formulert en søknad og sendt til Sparebanken Sør. Den mangeårige Grane-ildsjelen ble rørt da gladnyheten fra Sparebanken Sør kom.
– Det betyr utrolig mye at vi fikk innvilget denne søknaden, jeg ble rett og slett rørt da jeg leste det. Jeg sjekket først med Arendal kommune, men de hadde ikke råd. Så fikk jeg se at det var mulig å søke om gaver hos Sparebanken Sør – så da gjorde jeg det, uten å høre med Grane. Jeg tok meg rett og slett en frihet som frivillig i klubben, ler Gurli.

Det tok ikke lang tid før Sparebanken Sør responderte på søknaden. Tre dager senere kunne Gurli videreformidle det glade budskap til resten av klubben: søknaden var innvilget!
– En utrolig fin julegave fra Sparebanken Sør. Å ha en hjertestarter på klubbhuset ved en bane med så mye aktivitet er viktig. Vi så hva som skjedde med Christian Eriksen i EM og nå nylig i England hvor to tilskuere fikk hjertestans under en Premier League-kamp, så det viser at dette er en utrolig god ting å ha, sier Gurli.

Hjertestarterkurs før seriestart
Daglig leder Reinhard Nærbø er imponert over initiativet til Gurli og lover nå hjertestarterkurs.
– Fantastisk av Gurli og en stor takk sendes til Sparebanken Sør. Det er absolutt en trygghet å vite at vi har hjertestarter stående lett tilgjengelig på klubbhuset. Før seriestart skal vi få satt opp et hjertestarterkurs for alle som ønsker i klubben, sier Nærbø.

Og en ting er helt sikkert: Gurli stiller.
– Jeg er såpass mye på stadion at jeg stiller naturligvis om jeg får lov, ler Gurli før hun skyter inn:

– Men jeg håper virkelig at hjertestarteren aldri må tas i bruk!

🖤🤍