VI KAN STOLT PRESENTERE NY NETTSIDE!

Grane Arendal Fotball sine nettsider så dagens lys tilbake i 2010. Nettsiden har i lengre tid vært klar for en modernisering. I den forbindelse relanserer vi i disse dager ny nettside – med nytt design og innhold. Den nye nettsiden er nå optimalisert og har et mobilvennlig design, slik at vi når ut til alle uansett enhet.

Målet med den nye nettsiden er at det skal være lettere å finne informasjon om klubben og få med seg hva som skjer. Ikke bare har nettsiden en funksjon for besøkende, det er også opprettet en intern ressursside for trenere. Denne inneholder informasjon, retningslinjer, verktøy og annet som gjør hverdagen enklere for klubbens trenere, ikke minst for nye trenere som kommer inn.

– Dette er bare et av flere tiltak vi nå går i gang med for å modernisere klubben. Nettsiden er bygget på samme plattform som tidligere, men vi fornyer oss med en del nytt innhold og design. Spesielt trenerplattformen er vi veldig fornøyd med. Den vil gi trenerne våre en enklere hverdag og samtidig heve det sportslige arbeidet, sier daglig leder Reinhard Nærbø.

– Vi har sett behovet for å gjøre noen endringer og har den siste tiden jobbet med å få nye nettsider på plass. Dette gir oss muligheter til å promotere oss selv og våre samarbeidspartnere, samt alt det gode arbeidet som skjer i klubben. Kalle har stått ansvarlig prosessen og gjort en kjempejobb med lanseringen, avslutter Nærbø.

🖤🤍