DETTE ER A-LAGETS FØRSTE SIGNERINGER

Våre to første signeringer, og som blir svært sentrale i oppbyggingen av Granes reetablerte A-lag, er brødrene Amid Arezou (25) og Reza Arezou (24). Begge er Grane-gutter fra barndommen av og kommer direkte fra spill i 4. divisjon.

Amid gikk direkte fra Granes ungdomsavdeling til Arendal Fotball i 2013 og noterte seg blant annet for syv kamper for A-laget i 2. divisjon som 19-åring. Etter et kort opphold i Moss signerte han for Express hvor han i 2017-sesongen spilte 20 kamper i 3. divisjon. I 2018 returnerte han til barndomsklubben og var svært markant i opprykkssesongen til 5. divisjon, før klubben trakk laget året etter. Siden den gang har 25-åringen spilt fast i 4. divisjon både for Trauma og senest for Hisøy.

Nå gleder den anvendelige spilleren seg til å tre på seg den hvite Grane-drakten igjen.
– Det er deilig å være tilbake i Grane igjen. Det er her jeg føler meg hjemme. Grane er klubben min og jeg ønsker å avslutte karrieren min her nå, sier Amid.

25-åringen gleder seg til å være med på et prosjekt som handler om mer enn kun et A-lag.
– Jeg har veldig troa på det nye prosjektet til klubben. De har fått riktige folk på plass, blant annet med daglig leder og ny hovedtrener for A-laget. Ting er på stell så nå blir det godt å komme i gang på feltet, fortsetter Amid.

Reza er bare ett år yngre enn Amid og var i ungdomsårene en meget seerverdig fotballspiller på Bjønnes med sitt lave tyngdepunkt og fantastiske teknikk. I tillegg til å spille barne- og ungdomsfotball i Grane, så rakk Reza som guttespiller å få flere A-lagskamper (den gang i 5. divisjon). Etter Grane-perioden gikk turen til Arendal Fotball hvor han i alle år var en svært markant juniorspiller, noe som resulterte i at 1997-modellen står oppført med scoring i annenhver kamp han spilte i JR-serien. Etter flere sesonger i Arendal Fotball med masse G19- og 4. divisjonserfaring, returnerte også Reza til barndomsklubben for å spille Grane opp i 2018.

Siden den gang har Reza vært en svipptur innom Trauma, men stort sett spilt sin 4. divisjonsfotball ute på Hisøya.
– Det er godt å være tilbake i Grane igjen. Jeg var med sist Grane hadde seniorlag, og syns det var synd at det ble lagt ned. For meg som Grane-gutt er det noe eget med å spille på Bjønnes hvor jeg har lagt ned alle mine treningstimer, sier Reza.

Strålende fornøyd hovedtrener
Hovedtrener Bård Mortensen-Brekke er strålende fornøyd med å gå inn til nyttår med signaturene til de to Arezou-brødrene.
– Jeg er veldig glad for at vi får såpass kvalitet inn. Det er to relativt unge gutter som fortsatt ønsker å bli bedre. De vil tilføre masse på banen og skal også være rollemodeller utenfor banen. Spennende med to så gode gutter inn, sier Bård.

Til tross for kort tid i rollen, og Covid-restriksjoner, har Bård rukket både å avholde to økter og flere møter. Inntrykket til Amid og Reza er utelukkende bra.
– Veldig godt inntrykk av Bård. Han har en klar plan på prosjektet, så nå handler det kun om å få satt spillertroppen. Jeg liker spesielt godt hvordan han prater om verdiene til klubben og hvordan vi skal bruke de i hverdagen, sier Reza.

Amid skyter inn:
– Han virker som en veldig dyktig trener og som er flink med mennesker.

Vi gleder oss over at Amid og Reza har valgt å “komme hjem” og ser frem til fantastiske fotballøyeblikk på Norac Stadion i årene som kommer!

🖤🤍