NY SPORTSLIG LEDER FOR BARNE- OG UNGDOMSAVDELINGEN!

Vi er utrolig glad for at Karl-Gunnar Ellefsen har skrevet under på en lengre avtale som sportslig leder for barne- og ungdomsavdelingen vår. Kalle har vært trener i klubben i flere år og startet 2021-sesongen som G2008-trener, før han i høst overtok Arendal Fotballs G19-lag.

Nå er han tilbake i en ny rolle i klubben med hovedansvar for det sportslige arbeidet for 6-19 år. Kalle skal også være hovedtrener for G2008-kullet som tidligere.

– Jeg er utrolig glad for å være tilbake i Grane. Selv om jeg er frolending har Grane virkelig blitt klubben min etter at jeg startet her som trener i 2018. Nå ser jeg frem til å være med å styrke en spennende barne- og ungdomsavdeling. Som sentrumsklubben har vi et uforløst potensial med kjempemuligheter til å få til noe bra for alle unge i nærområdet, sier Kalle.

🖤🤍